Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Verkoop

Verkoop

Wij geven bij een nieuwe Nissan garantie zoals u van ons gewend bent: - 3 jaar of 100.000 km algemene garantie - 3 jaar lakgarantie - 12 jaar carrosseriegarantie - 1 jaar of 100.000 km garantie op de door ons gemonteerde accessoires - 3 jaar of 100.000 km vergoeding van sleepkosten - 3 jaar of 100.000 km touring Assistance; vergoeding van autohuur of overnachting bij pech in europa.

Ligier Brommobielen

De brommobielen van Ligier zijn compacte auto’s met een maxiumsnelheid van 45 km die bestuurder en zijn passagier comfortabel en droog verplaatst. Er is geen rijbewijs vereist en wegenbelasting is niet verschuldigd. Alleen een bromfietscertificaat dat gemakkelijk op het postkantoor verkrijgbaar is, voor degene die voor 1 juni 1980 geboren zijn is een theorie-examen niet nodig. Bij aankoop van een Ligier heeft men recht op 2 uur gratis theorie en praktijk lessen.

Ga naar website

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren