ligier.JPG

Wie zijn wij

Bij ons komt U, de klant, op de eerste plaats. Dus lopen wij net iets harder en gaat onze service verder, zodat wij Uw mobiliteit kunnen garanderen. Want het plezier, de veiligheid en de betrouwbaarheid van Uw auto wordt nu eenmaal voor een groot deel bepaald door het niveau van de service. Daarom zijn wij U compleet van dienst. Van onderhoudsbeurten tot inbouw van accessoires. van schadeherstel tot snel-service. Van APK-keuring tot verzekering en financiering.

Inkoop & verkoop

Bent u geïnteresseerd in het kopen of verkopen van een auto?

Meer info

Onderhoud 

Wil u meer weten over het onderhoud van uw auto?

Meer info

APK Keuring

Laat uw auto APK keuren bij Autobedrijf Nelissen.

Meer info

Schadeherstel

Wilt u weten wat onze schadeafdeling voor u kan betekenen?

Meer info