Over Autobedrijf Nelissen

Bij ons komt U, de klant, op de eerste plaats. Dus lopen wij net iets harder en gaat onze service verder, zodat wij Uw mobiliteit kunnen garanderen. Want het plezier, de veiligheid en de betrouwbaarheid van Uw auto wordt nu eenmaal voor een groot deel bepaald door het niveau van de service. Daarom zijn wij U compleet van dienst. Van onderhoudsbeurten tot inbouw van accessoires. van schadeherstel tot snel-service. Van APK-keuring tot verzekering en financiering.

Wij kunnen u alle merken aanbieden. Zowel nieuwe als gebruikte auto's.

Wij geven bij een nieuwe Nissan garantie zoals u van ons gewend bent: - 3 jaar of 100.000 km algemene garantie - 3 jaar lakgarantie - 12 jaar carrosseriegarantie - 1 jaar of 100.000 km garantie op de door ons gemonteerde accessoires - 3 jaar of 100.000 km vergoeding van sleepkosten - 3 jaar of 100.000 km touring Assistance; vergoeding van autohuur of overnachting bij pech in europa.

Occasions.

6 maanden Bovag Garantie vanaf 4500 euro of tegen meerprijs

1 jaar of 20.000 km algemene garantie op 88 punten gecontroleerd. mobiliteitspas geeft recht op: 24 uurs Nissan Alarm Service in Nederland en de rest van europa. € 68,00 vergoeding voor eigen risico bij voorruit vervanging.

Ligier Brommobielen.

De brommobielen van Ligier zijn compacte auto’s met een maxiumsnelheid van 45 km die bestuurder en zijn passagier comfortabel en droog verplaatst. Er is geen rijbewijs vereist en wegenbelasting is niet verschuldigd. Alleen een bromfietscertificaat dat gemakkelijk op het postkantoor verkrijgbaar is, voor degene die voor 1 juni 1980 geboren zijn is een theorie-examen niet nodig. Bij aankoop van een Ligier heeft men recht op 2 uur gratis theorie en praktijk lessen.

Avia-Tankstation.

Zonder brandstof rijdt geen enkele auto. 6 dagen in de week is ons tankstation open. Ook kan de pompbediende U helpen met het controleren van de bandenspanning en het oliepeil. Er zijn diverse auto gerelateerde  producten in de AVIA-shop te koop,maar ook de benodigde snoep en frisdranken.